top of page
Elien_Fabrice-289.jpg

Lux visual storytellers photography

JOUW DROOMHUWELIJK IN HET BUITENLAND

Op je trouwdag in het buitenland wil je niets aan het toeval overlaten. Daarom is het een slimme keuze om mij als Belgische make-up artist in te schakelen. Hieronder zijn enkele voordelen die je niet mag missen.

Laat me je helpen om je mooiste zelf te zijn, waar ter wereld je bruiloft ook plaatsvindt. Je verdient de zekerheid en vertrouwdheid van een Belgische MUA die jouw wensen begrijpt en aanpast aan de internationale setting.

CULTUUR & TAAL

Als Belgische MUA begrijp ik je cultuur en spreek ik je taal, wat een naadloze communicatie en begrip garandeert. Omdat ik jaarlijks ook tal van bruiden in België opmaak weet ik als geen ander wat de meest gewenste stijlen en trends zijn bij Belgische bruiden. Natuurlijk komen jouw wensen op de eerste plaats.

PRODUCTEN

Als vegan en cruelty free make-up & hairstylist kan ik je garanderen van de duurzame productkeuze die ik maak. Terwijl de zoektocht naar een make-up artiest die aan deze aspecten aandacht besteedt, of laat staan deze specifieke producten in het aanbod in het buitenland niet altijd even evident is.

VERTROUWD MET INTERNATIONAAL REIZEN

 

Ik heb ervaring met internationaal reizen en weet hoe ik mijn make-upbenodigdheden veilig kan meenemen.

VERBINDING & VERTROUWEN

Als je mij al kent, is dat een geruststellende factor op een dag vol spanning en emotie. Ken je mij nog niet? Dan kan de proefsessie indien gewenst in België plaatsvinden.

make-up

BUITENLANDSE PROJECTEN

Naast het transformeren van bruiden in stralende prinsessen, reis ik evengoed de wereld rond om jouw project tot een goed einde te brengen. Van het creëren van adembenemende looks voor exotische fotoshoots tot het bijdragen aan filmopnames en het leveren van make-updiensten voor glamoureuze evenementen over de hele wereld, 

Elk project in het buitenland is een avontuur op zich, waarbij ik mijn creativiteit en expertise inzet om unieke en onvergetelijke looks te realiseren. Het is een bijzondere ervaring om deel te zijn van de diversiteit van schoonheid over de hele wereld en om te kunnen bijdragen aan de momenten en verhalen die op internationale schaal worden vastgelegd.

Dus, of je nu droomt van een prachtige trouwdag of op zoek bent naar die perfecte look voor een speciaal project in een andere uithoek van de wereld, ik sta klaar om jouw dromen tot leven te brengen.

bottom of page