top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

3H2A9817.jpg

DIENSTEN.

Bij Nathalie Ceulemans Make-up Artist draait alles om de kracht van make-up als een vorm van zelfexpressie en empowerment. Ik streef ernaar om jouw unieke schoonheid te benadrukken en je zelfvertrouwen te versterken. Met een passie voor ethische waarden, werk ik voornamelijk met veganistische en diervriendelijke producten.

Mijn diensten omvatten een breed scala aan looks, van subtiele dagelijkse make-up tot glamoureuze transformaties voor speciale gelegenheden. Mijn missie is om jou te helpen stralen en je innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie te brengen.

Als onderdeel van een levendige gemeenschap van creatieve professionals, is mijn visie om een integraal onderdeel te zijn van jouw dagelijks leven en je te helpen zelfliefde te omarmen.

Bekijk mijn diensten en ontdek hoe we samen jouw perfecte look kunnen creëren. Of je nu een bruiloft, een fotoshoot, een evenement of gewoon een dagelijkse boost van zelfvertrouwen nodig hebt, ik sta voor je klaar.

MUD_8-2-2020-209.jpg

Photo by Bitch Studios

ON SCREEN.

Ben je als professional op zoek naar een make-up artist om achter de schermen mee te werken aan jouw project? Of wil je zelf (een keertje) voor de camera stralen? Dan ben je op het juiste adres.

Ik breng de magie van film en televisie tot leven met mijn professionele make-updiensten. Als een ervaren make-up artiest begrijp ik de unieke uitdagingen van werken voor de camera. Laat mij je helpen om de visuele impact van je productie te versterken met de perfecte make-up.

Elk beeld verdient de juiste make-up. Als getalenteerde make-up artist sta ik klaar om je te laten stralen voor de camera. Of het nu gaat om mode of portretten, ik creëer de perfecte look die de visie van de fotograaf of klant tot leven brengt. Ontdek de kracht van make-up in elke klik van de camera.

BRIDAL.

Op jouw grote dag is make-up en hairstyling geen overbodige luxe. Het maakt het plaatje compleet met die prachtige jurk en die zorgvuldig uitgekozen sieraden. Als jouw persoonlijke make-up en hairstylist ben ik er om ervoor te zorgen dat je er op je trouwdag uitziet als de bruid waarvan je altijd hebt gedroomd.

En laten we niet vergeten, je entourage verdient ook wat liefde. Bruidsmeisjes, familie, en vrienden zullen schitteren naast jou. Laat me hen verwennen met prachtige make-up en kapsels, zodat iedereen kan stralen op deze speciale dag.

En over die proefsessie? Het is niet alleen leuk, het is een must! We leren elkaar beter kennen, bespreken jouw stijl en creëren de perfecte look. Dat betekent geen stress op de grote dag, alleen maar magie en mooie herinneringen.

Zit je met meer vragen? Je vindt ongetwijfeld al een heleboel antwoorden in mijn bridal brochure, maar twijfel niet om me een berichtje te sturen! Ik sta klaar om op al jouw vragen te antwoorden, zonder verplichtingen.

Lux Visual Storytellers Photography

Laurien De Grande Photography

Karen Van Lierde Photography

EVENT.

Bij speciale gelegenheden draait alles om de juiste uitstraling. Of je nu schittert op een gala of festival, een themafeest bijwoont, je verjaardag viert, of deelneemt aan een zakelijk evenement, ik bied event make-up die jouw persoonlijke stijl en de sfeer van het evenement weerspiegelt. Laat me je helpen om je beste zelf te zijn of juist dat specifieke personage naar boven te laten komen.

ON STAGE.

Op het podium is elke blik, elke beweging en elk moment van cruciaal belang. Of je nu deelneemt aan een bodybuildingcompetitie, schittert in een theaterproductie, meedoet aan een missverkiezing, de catwalk betreedt bij een modeshow, of een andere podiumervaring hebt, wij begrijpen het belang van de juiste make-up en hairstyling.

Als make-up artist en hairstylist ben ik gespecialiseerd in het transformeren van jouw look, zodat je optimaal kunt presteren. We weten hoe we je gezichtsuitdrukkingen moeten accentueren, je persoonlijkheid moeten laten stralen en ervoor moeten zorgen dat je zelfverzekerd het podium betreedt. Of je nu een dramatische uitstraling nodig hebt voor theater of een glamoureuze look voor een missverkiezing, Je kan op me rekenen!

Laat me je helpen om een onvergetelijke indruk te maken op het podium en het publiek te betoveren met jouw verschijning. Ik ben hier om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet tijdens je podiumoptreden.

stage1.jpg
IMG-20211103-WA0091.jpg
90123053-d750-4869-b6d8-831c3d2d2332.jpg
IMG-20211018-WA0028.jpg
bottom of page